marți, 25 mai 2010

Uite ce rau e romanul...


Uite domnule cum e romanul ,nu intelege ca e criza si ca cei sacrificati trebuie sa fie cei mai saraci... ca cei bogati nu ar putea trai fara averile lor pe cand cel sarac poate sa indure ca doar e obisnuit.Mereu iese in strada si striga ca nu-i ajunge pensia lui de 5,6,7 sute de lei in timp ce omul(si nu orice om ,ci unul cunoscut care nu demult ii lauda pe cei saraci dar demni...)le spune ca se poate trai si cu 600 lei pe luna ba chiar si cu doar 2 lei, dar ei nu inteleg.Poi, chiar asa,binenteles ca se poate trai cu acesti bani ca doar intretinerea nu costa mai mult de 200 lei iar restul pentru mancare.,Dar daca ii spui romanului el zice ca nu e bine, ca nu ajung dar trebuie sa inteleaga ca e criza, si sa mai manance si el o paine la 3 zile si carne doar la sarbatorile mari.
Si mai mult decat atat, rautatea romanului merge pana acolo incat se revolta si pentru ca,cica, i-ar trebui bani si de medicamente.Pai cum frate ca e criza,numai, nici un medicament ...dute si te roaga la Dumnezeu ca doar atat ti-a mai ramas,si ti-e de ajuns...
Sa nu mai spun de pensionari, care amintesc uneori de marirea punctului de pensie parca neintelegand romaneste cand domnul Prigoana(om ales, cu multe capacitati)le spune frumos ca nici un roman nu ar trebui sa aiba pensie mai mare de 1500 lei.

Ei,vezi cum e si romanul asta?....

Si ,poate pentru-ca nu sunt asa de mare,nu o sa ma credeti pe cuvant ca acei oameni le-au spus astea romanilor dar ei nu vor sa inteleaga, puteti sa va uitati aici ce a spus
doamna Teo
si
domnul Prigoana.

Ce ti-e si cu romanii astia...au tupeu frate ca isi permit si ei sa mai traiasca catva timp si sa mai spere nu?

2 comentarii:

Nea Costache spunea...

Ai dreptate Loredana: la manifestatia din 19 mai, toti acei manifestanti, nu satui ci de-a dreptul imbuibati, au strigat "jos Boc" si "Jos Basescu"!
Niste nerecunoscatori care nu apreciaza inalta moralitate si dragostea de popor a iubitilor nostri conducatori.
Mi-e teama ca tot acest popor imbuibat va da jos cu ilustrii mostri conducatori la marea greva generala!
Despre cei doi, ce sa zic? Niste papagali portocalii: o mascarice gasca grasa si un profitor imbogatit din...gunoaie!
Sa auzim de bine!

CodrinH spunea...

Romanii nu ar fi asa daca ar avea ce pune pe masa, daca cei care ar trebui sa aibe grija poporului au doar grija lor de zeci de ani.