joi, 20 mai 2010

Miting si dans


Am avut un miting,cu strigaturi,muzica,huiduieli,dans dar fara nici un rezultat.Guvernului nu i-a pasat catusi de putin de cei aprox 30 mii de oameni stransi in Piata Victoriei.Ba mai mult,la cateva ore dupa acest miting ,guvernul Boc ,anunta ca isi va asuma raspunderea pentru scrisoare de intentie adresata FMI.
Oamenii au dat dovada de solidaritate,pacat ca,zik eu,dansul pinguinului nu-si avea rostul acolo.Pai ori ne strigam saracia si nevoile ori dansam nu?Parca nu merg amandoua...
Probabil ca va urma o greva generala pe data de 31,insa nu cred ca va avea vre-un rezultat,Guvernul va face in continuare ceea ce crede de cuvinta fara sa se impiedice catusi de putin de parerile celor pe care ii conduc.
Poate ca la urmatoarea venire a sindicatelor in Bucuresti nu le va mai arde de dans...
Si daca chiar se vor pune in aplicare aceste masuri de reducere a salariilor si pensiilor cu siguranta ca le va arde de plans...

6 comentarii:

Anonim spunea...

Salut Lory.
Greva sigur va veni..sper personal lumea sa fie mult mai insistenta si sa nu mai cada prada minciuni...fain articol

Pro Atitudine spunea...

31 ar putea avea o conotatie mai substantiale. Insa, nu trebuie sa fim niic foarte optimisti. Dac tu a fi in locul portocaliilor ai ceda asa de usor? Trebuie sa fim realisti. Pentru ei orice cedare in aceste momente ar insemna...sfarsitulll

Nea Costache spunea...

Sper ca urmatoarea manifestatie, de data asta cu participanti mult mai multi si mai categorica, sa-i "convinga" sa plece!

loredana spunea...

@Anonim

Da,sa speram ca vor fi mai hotarati.

@Pro Atitudine

Eu nu as fi fost in locul lor pt simplul fapt ca nu ii plac.Daca vor ceda sau nu...nu stiu...nu o vor face usor insa daca poporul flamand va fi hotarat va trebui sa cedeze.La urma urmei poporul e Romania nu guvernul nuh?

@Nea Costache

Daca vor fi sau nu categorici ,asta depinde doar de ei...sa speram ca nu se vor apuca iar de dans:))
Bine ati revenit!

Anonim spunea...

Loredana draga, profesoara ta de "limba romana" nu ti-a explicat, pina la virsta asta, ce-i aia CRATIMA?!?!? De "semne de punctuatie" ai auzit?!?! Stiai ca negatia, in limba romana, este NU, nu NUH?!?!?!
Inainte de aventuri lingvistice pe internet (la moda!), un stadiu minim de cultura generala este absolut OBLIGATORIU (incepe cu "scoala generala". La ZI!!!)

cozo2cozo spunea...

Sa stii sa accepti toate criticile care merita atentie nu e un semn de slabiciune,dimpotriva.Daca crezi in ceea ce faci,mergi inainte conform dictonului:"Ai invins continua,ai pierdut,continua"!