marți, 26 mai 2009

CORINA CRETU-unul dintre românii ce a reuşit fără pile şi proptele şi a confirmat ca gazetar şi om politic

Corina Cretu un om cu experienta,un om cu valoare profesionala si morala si-a lansat cartea,,Romania europeana''la Pitesti,o carte despre care autoarea spune,,cartea “Romania europeana”, care reuneste discursuri si initiative europarlamentare, interventii la reuniuni politice si articolele publicate in Jurnalul National, de Amos News si pe blog, in perioada 2007-2009.''




,,Munca noastra la Bruxelles nu are nimic spectaculos, nu genereaza nici scandaluri, nici controverse, si este – din pacate – prea putin cunoscuta. Pentru ca este prea putin cunoscuta structura institutionala a Uniunii Europene, la fel cum nu sunt cunoscute atributiile fiecareia dintre institutii, raporturile dintre ele si institutiile nationale similare. Parlamentul de la Bruxelles este receptat in România prin prisma Parlamentului national, care, la randul lui, este un soi de tap ispasitor pentru toate relele din tara. Pentru destui români, Parlamentul de la Bruxelles este un loc de odihna in plus pentru niste politicieni care s-au rupt de realitatile omului obisnuit, care au alta agenda decat omul de pe strada. Cred ca multi dintre cei care ne judeca astfel vor fi destul de uimiti sa vada cat de multe dintre problemele lor au fost promovate in Parlamentul European de mine si de colegii mei români, indiferent de partidele din care facem parte. Iar in aceasta carte sunt argumente in sprijinul acestei afirmatii''




Despre Corina Cretu eu personal as spune ca este un om care stie sa se aplece si la problemele tinerilor,stie sa ii asculte iar in ochii dansei tineretea lor nu reprezinta un handicap ci un avantaj.
Corina Cretu este omul care a pus baza unui proiect prin care tinerii vor avea sansa ca glasul lor sa fie auzit,si mai ales sa vada Parlamentul European aratand astfel multora ca tinerilor din Romania le pasa de tara in care traiesc.
Mult succes la alegeri doamna Corina Cretu!

Un comentariu:

Corina spunea...

Loredana, multumesc pentru sustinere si ma bucur ca exista astfel de tineri dornici sa se implice in schimbarea lumii in care traiesc. E datoria noastra, a celor maturi, sa incurajam initiativele voastre, ale tinerilor, si voi face acest lucru intotdeauna cu deosebita placere. Mult succes!