marți, 26 mai 2009

Un inceput...EBA ia atitudine!

Elena Basescu este la inceput de drum,un drum care poate va fi lung sau scurt,poate va fi greu sau usor,bun sau rau,asta doar timpul va putea spune.Insa daca ii va respecta pe oameni la fel de mult pe cat se respecta pe sine ,va fi un drum pe care ,cu siguranta,nu-i va parea rau ca a pasit...indiferent de finalitate.
Vrei sa o cunosti mai bine pe Elena Basescu?Viziteaza-i blogul!



Un blog pe care eu i-as fi scris asa:
Nu te intreba ce ii trebuie lumii - intreaba-te ce te face sa prinzi viata si pune-te pe treaba. Deoarece lumii ii trebuie oameni care au prins viata .Succesul nu este cheia fericirii. Fericirea este cheia succesului. Daca iti place ce faci, vei avea succes.

Un comentariu:

Alin spunea...

Este de admirat pentru curajul sau de a candida independent. Nu se ascunde ca alti politicieni in spatele listelor. Putea foarte bine ca fiica a lui tata sa fie pe lista. Risca, se expune atacurilor nedrepte din presa, comentariilor lipsite de bun simt. Ia atitudine. Cu ce a gresit ca e frumoasa, ca este fiica Presedintelui? E un tanar ca oricare altul dintre noi, cu bune, cu rele, cu calitati cu defecte, mai greseste, pentru ca nu suntem perfecti. Atitudinea ei demonstreaza ca nu se lasa dusa in brate ci iese la lupta. Poate fi un model pentru tineri. Nu poti castiga intodeauna, dar merita sa incerci, sa ai atitudine, sa demonstrezi ca poti face ceva cu fortele tale. Daca va castiga inseamna ca a convins si ca i-a mobilizat pe cei ce au crezut in ea si au desic s-o viteze. Daca va pierde va lasa in urma experienta unei campanii la nivel national, prima din viata sa dar cu siguranta nu ultima.