miercuri, 29 iulie 2009

Nu inteleg...

Comuniştii moldoveni sunt pe primul loc în preferinţele alegătorilor, cu 41,7 % din voturi, conform exit poll-ului de la închiderea urnelor pentru alegerile prezidenţiale anticipate, realizat de Institutul pentru Politici Publice. Scrutinul de azi a avut loc la trei luni de la precedentul, marcat, la Chişinău, de un val de violenţe din partea luptătorilor anticomunişti. În urma rezultatelor de azi, Partidul Comuniştilor din Republica Moldova (PCRM) obţine 45 de mandate în Parlament.
Exit poll-ul dat publicităţii la ora 21.00 îi indică pe comuniştii lui Voronin câştigători, cu 41,7% din voturi, urmaţi de Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM), cu 17,4%, de Partidul Liberal (PL) cu 16% şi de Partidul Democrat (PD) cu 12,5% din voturi. Cel de-al cincilea partid care a reuşit să treacă pragul electoral de 5% este Alianţa Moldova Noastră cu 8,1%. Exit poll-ul a fost realizat pe un eşantion reprezentativ de 17.385 de alegători care au votat pe teritoriul Republicii Moldova, în 200 de secţii de vot şi are o marjă de eroare de 2%.
(sursa:EVZ.ro)
Moldova a ales...comunistii raman la putere....moldova e rosie....
Nu inteleg cum poti sa spui ca regimul comunist este rau,aberant etc ...si totusi sa votezi cu el in loc sa alegi schimbarea....nu inteleg....

Despre alegerile din Moldova citeste aici

2 comentarii:

Alexandru spunea...

La fel cum si la noi au fost alesi Becali, Vadim sau EBA europarlamentari sau Udrea si Ridzi ministri; sa nu mai zic de Base; desigur, poate fi vorba si de falsificare;

loredana spunea...

de falsificare sau de oameni care pt ceva primit de pomana au mers si au votat....fara sa se uite pe cine ...fara interes fata de ce va fi...si fara interes chiar fata de propri lor persoana...traim in romania si asta se vede!