marți, 30 iunie 2009

Pareri a la Ridzi...


A vrut doamna Ritzi la comisie??Daaaaaaaa....

"Nu am dorit să fie dizolvată această comisie de anchetă , dimpotrivă vreau să vă spun că mă prezint astăzi în faţa Comisiei de anchetă fiind pentru mine o ocazie de a putea explica ceea ce până acum, din păcate, nu am reuşit, să explic tot ceea ce trebuie, legat de evenimentele din 2 mai. În plus, chiar doresc clarificarea acestor lucuri, în cel mai scurt timp posibil"


Poi si atunci de ce nu a adus documentele necesare pt a arata nevinovatia domniei sale???


Poi..."documentele nu circulă aşa'' (ce stim noi...)insa dansa este corecta si va inainta comisiei "toate documentele, în cel mai scurt timp posibil".

Se crede vinovata de ceva??? NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU...DELOC...

"Absolut deloc, dimpotrivă. Dacă m-aş fi considerat vinovată, cu siguranţă aş fi plecat până în acest moment".

Doamna ministru credea ca comisia se va evapora si ca nu va mai fi cine sa o intrebe de una...alta....

"Am considerat că această Comisie de anchetă îşi încetează de drept activitatea,probabil că am greşit. Tocmai de aceea vă rog astăzi să-mi daţi un răgaz să vă trimit toate documentele solicitate.Vă rog să-mi permiteţi să pregătesc eventual până vineri o parte din documente şi până luni restul.''

Dar ce ne facem daca totusi se dovedeste (poate ca justitia si-a cumparat ochelari si nu mai e oarba) ca domnia sa ar fi vinovata???

"Am spus că, dacă se va considera că sunt vinovată, voi răspunde în faţa justiţiei şi bineînţeles în faţa electoratului. Cu siguranţă voi demisiona dacă se va începe urmărirea penală în ceea ce mă priveşte. Nu fug de răspundere şi nu am de gând să mă ascund, aşa cum fac alţi oameni politici"

Va urma...(cine stie cand)...


4 comentarii:

Alex spunea...

Nu inteleg de ce esti asa pornita impotriva lui Ridzi. In mod clar e vinovata, in mod clar e nesimtita, in mod clar e incompetenta. Ce vrei mai mult? Dreptate printr-un blog?

loredana spunea...

sunt indignata si revoltata de tot ce a facut...si nu pot sa nu scriu despre asta...
sunt proiecte pt tineri care nu au finantare ,sunt copii care trebuiau sa reprezinte romania la sanremo dar nu au avut sustinere financiara....si domnia sa Ridzi cumpara in timpul asta scene cu 75 mii euro...
Sunt unul din acei copii si chiar as dori sasi dea demisia....macar atat sa faca...

Anonim spunea...

Nu cred ca-si va da demisia d-na Ridzi...De acord cu tine Loredana, in loc sa sprijine tinerii, se dau bani aiurea, pe apa sambetii.

Anonim spunea...

iacob ridzi poate fii aspru palmuita peste fund/////doar e sexy,n-ui asha/