luni, 29 iunie 2009

Monica Iacob Ridzi cere suspendarea comisiei de anchetă în cazul său



Monica Iacob Ridzi
e acuzată că a cheltuit nejustificat peste 600 de mii de euro pentru a organiza Ziua Tineretului, pe 1 mai. Evenimentul a presupus organizarea a două concerte, în Bucureşti şi Costineşti, şi o serie de evenimente sportive, culturale şi artistice.
Presa a relatat că numai închirierea scenei pe care s-a desfăsurat concertul de la Costineşti a costat 75 de mii de euro, iar organizarea concertului din Parcul IOR din Capitală a costat 65 de mii de euro. În plus, ministerul este acuzat că nu a organizat licitaţii pentru atribuirea acestor evenimente.
Dupa ce sa votat constituirea unei comisii de ancheta....doamna ministru cere acum desfintarea ei pe motiv ca se mai desfasoara una la DNA.

In ultimele zile sa vorbit mult de ce a facut Monica Iacob Ridzi si tocmai de aceea eu as vrea sa stiu ce pareri aveti despre ce sa intamplat,ce pareri aveti ,voi tinerii ,cei pe a caror minister il conduce...simtiti voi,cei tineri,ca in romania ar exista un minister al tineretului si sportului?...ce ati vrea sa ii spuneti doamnei Ridzi daca ati avea-o in fata voastra???
Voi pune aceste pareri intr-un clip care va fi mediatizat...sper sa ajunga si pe la doamna Ritzi,ca sa vada ce cred tinerii despre domnia sa...acei tineri pe care ii reprezinta....


Un clip facut de Alin Farcas-pamflezistul

6 comentarii:

Alex spunea...

Degeaba, la cat tupeu zace-n sangele javrelor de la guvernare putem sa afisam 100 de clipuri cu comentarii si opinii si 100 de incalcari ale legii ca ei tot acolo vor sta. Nici nu merita sa ma mai enervez. Sunt altii care-o fac pe la TV zilnic si cu ce folos?

Anonim spunea...

au facut gazeta sporturilor ancheta si au pus oamenilor la dispozitie emailul premierului boc...peste 5000 de oameni i-au trimis mail ca sa ceara demiterea doamnei ministru si tot nu s-a intamplat nimic...

Nea Costache spunea...

Tipa sufera de o crasa nesimtire. Sunt curios daca justitia isi va face datoria in cazul ei.

Anonim spunea...

Probabil va scapa de ancheta, probabil nu. Dar va sfida in continuare.

loredana spunea...

vom vedea astazi daca se prezinta la comisie....si mai ales vom vedea ce va spune...chiar daca va sfida va trebui sa spuna ceva sa argumenteze in vre-un fel....vom vedea...
Oare de ce presedintele Base tace malc???Daca ar spune ceva in defavoarea Monicai Ridzi,ar trebui sa se lege si de EBA caci ele erau ca surorile...

Alin Farcas spunea...

Eu, la randul meu, le-am privit pe fete ca pe niste surori. De asta le-am si rugat frumos sa se ia de manuta si sa sara impreuna in prapastie... :) Well, bine ar fi sa mai traga dupa ele inca vreo 10, 20 de politihoti! ;)