miercuri, 10 iunie 2009

"Când apar lupii la stână, câinii se unesc"

Cu doar doi ani în urmă, liderul PRM promitea că nu se va lăsa până nu va reuşi să-l trimită pe Becali, "derbedeul numai bun de puşcărie", după gratii la Jilava.
Insa nu a facut asta ci la pus pe listele cu candidatii la europarlamentare...iar acum Gigi Becali este europarlamentar.

Link pt a vedea inregistrarea AICI

Ce parere aveti?

8 comentarii:

Nea Costache spunea...

Nu e prima data cand, pe scena politica romaneasca, anumite personaje sa se balacareasca, iar mai apoi sa fie aliati, pentru un scop comul: ciolanul!
Hilar este ca cei de la Bruxelles recomanda romanilor ca justitia romana sa-i bage in puscarii pe marii corupti iar npoi, facem pe dos: scoatem marii corupti din puscarii si-i trimitem in Parlamentul European! Caraghios, nu?
Printeso. ca mi-am amintit: de azi, treci te rog in blogrollul meu! Si asta, pentru ca acolo trebuie sa fie prietenii mei: la loc de cinste! O seara minunata si un sfarsit de saptamana reconfortant!

loredana spunea...

Pe scena politica ,mai nou,intra oameni care nu au ca scop binele spectatorului ci binele celor care joaca piesa numita ,,politica''.
Daca domnul Becali cu scoala dansului(oare cata o avea? ) poate sa fie europarlamentar atunci spre exemplu doamna Ana Birchall absolventa la Yale ce functie ar trebui sa ocupe?
Multumesc de vizita,in ce priveste blogrollul dvs ,nu trebuie decat sa puneti link-ul de la blogul meu daca doriti.
Sa aveti o zi senina!

Ego spunea...

Loredana, am citit cateva din post-urile tale si sunt de parere ca ar trebui sa te feresti de temele carora nu le faci fata si asupra carora nu ai experienta si mai ales cunostintele necesare pentru a le comenta. In rest, cred ca e ok...
p.s.: Vreo olimpiada ceva, cu care sa te lauzi? :)

loredana spunea...

@Ego
La ce posturi te referi mai exact?Probabil ca aceasta postare e cu ,,bucluc'' dar eu am scris ce se spunea pe la antena 3 http://www.antena3.ro/stiri/politica/vadim-cere-eliberarea-lui-becali-pentru-promovarea-eurocampaniei-prm-hotilor-puscaria-va-mananca_69094.html...nu e inventia mea...si sincer,chiar nu inteleg cum poti sa spui despre un om asemenea vorbe(vezi inregistrarea) si apoi sa il pui pe listele de europarlamentare...pai ori il crezi rau ori bun...gresesc ?
In ce priveste activitatea profesionala a domnului Becali nu prea stiu multe si chiar as fi curioasa sa aflu...poate imi spui tu...stii se fac tot felul de bascalii pe seama dansului ca ar avea doar cateva clase etc...as fi curioasa care e adevarul...
Stiu ca a ajutat multi oameni,respectele mele pt asta .
Multumesc de vizita.

Ego spunea...

@Loredana
Imi cer scuze pentru intarziere. Incerc sa iti raspund suucint la intrebarile pe care mi le-ai adresat, in mod direct sau indirect:
1. Ma refeream la acest post, pe care l-am si comentat.
2. C.V.Tudor nu a cerut eliberarea lui Becali, a cerut eliberarea unui OM, inchis pe nedrept, doar datorita faptului ca a vrut sa isi recupereze masina furata.
3. Sa nu uiti, sau daca nu stiai afli acum, ca liderul PRM este pamfletar, deci uneori asa zisele jigniri ale sale, nu sunt decat niste pamflete foarte...picante sa zicem...
4. Activitatea profesionala a d-lui Becali... Hm...a absolviut Dreptul si isi administreaza clubul de fotbal, FC Steaua, conduce un partid politic, a construit vreo 500 de case, a donat vreo 3 milioane $ in total pentru ajutorarea unor persoane in suferinta, etc...
Cam atat am avut sa iti spun pe aceasta tema. Incearca sa nu te lasi influentata de mass-media. Domnitorii nostri medievali, gen Mircea cel Batran, Stefan cel Mare, s. a nu terminasera la Yale si totusi au facut mai multe zic eu, decat cei de acum. Cred ca in politica nu intotdeauna merge regula de trei simpla. Daca Becali...europarlamentar atunci Birchall...x ?
O zi buna! Te mai astept si la mine pe blog...

loredana spunea...

@Ego
Nu mi se pare ca ce se vede in aceea inregistrare ar fi pamflet...pare destul de convins,liderul prm de ceea ce spune...tie nu ti se pare?
In ce priveste pe Birchall eu sincer sunt impresionata de activitatea ei profesionala,tu ce parere ai despre Ana Birchall?

Ego spunea...

Cunosc inregistrarea de care vorbesti. Nu stiu, important este ca amandoi ne-au oferit multora o lectie de Viata si de Crestinism, demonstrand ca intr-adevar, disensiunile personale nu mai au o atat de mare importanta, cand vine vorba de interesul national, in slujba caruia liderul PRM, afirma ca si-a dedicat intreaga sa activitate politica.
Nu stiu ce sa spun, nu contest posibila pregatire solida a Anei Birchall, dar nu am auzit de vreun proiect rasunator de-al sau...

loredana spunea...

@Ego
Vei auzi in viitor...cel putin asa sper...ar fi pacat sa nu fie asa ,e un om cu multe calitati si potential...