duminică, 5 octombrie 2008

Sunt mici...dar exista!

Toata lumea se gandeste la marirea salariilor, pensiilor profesorii,functionarii publici,pana si parlamentarii,dar oare de ce nimeni nu isi mai aminteste de alocatia copiilor?Sau poate ca este de ajuns 40 ron pe luna caci ce-i trebuie elevului mai mult decat un corn si un iaurt...nu-i trebuie rechizite,nu-i trebuie imbracaminte nu-i trebuie carti....poate sa invete si fara ele .Si intreb atunci :Romania incotro?
Spune-ti parerea voastra...

8 comentarii:

silverstar spunea...

"Sunt mici...dar exista!"
Asta ar insemna resemnare. De ce sa ma multumesc cu putin cand stiu ca pentru ceea ce fac ar trebui sa fiu platita decent?...

loredana spunea...

nu m-ai inteles ma refeream la copii care desi sunt mici(asa cum ne considera de cele mai multe ori adultii)totusi exista si deci ar trebui sa se gandeasca cineva si la alocatiile lor nu doar la maririle astea de salarii.Nu ar fi corect sa fie asa?

Anonim spunea...

Sincer Lory daca te uiti in Romania nimic nu merge bine! Oamenii din politica romaneasca nu au nicio treaba cu asa ceva(nu vorbesc aici de exceptii)..multi politicieni sunt ajunsi in scaunele frumos mobilate pe banii publici dintr-o ocazie sau dintr-un vis ce l-au avut peste noapte. A doua zi s-au trezit au tras niste sfori ici pe`colo si gata! Voila! am ajuns in parlament! Cu oameni care astia ce pretentii sa avem noi oamenii de rand?! Pe de o parte si noi avem vina noastra insa vezi foarte bine peste tot pe unde mergi ce fac dragii nostrii alesi locali cu banii publici... unii se mai gandesc sa mai faca ceva si pentru orasul unde guverneaza ca de odata si odata omu` de rand se intreaba "Ia stai tu asa! unde sunt banii mei?!" insa unde omu` da bani cu siguranta nu`i va mai vedea inapoi... Sincer in Romania sunt mult mai multe probleme... Foarte multe domenii duc "lipsa de bani". Adevarata problema este administrarea lor caci ei exista insa multi nu stiu sa profite de baii europeni. Nu stiu daca la domeniul alocatii exista fonduri europene insa daca am administra corect fondurile unde se duc parte din banii pentru alocatii sau pentru pensii sau pentru alte chestii de genu am avea dupa parerea mea banii mai multi in partea ast`lalta...
Adik cum e vorba romanului.. Cui pe cui se scoate!

Anonim spunea...

Ce vreau eu sa spun ca este super articolul este ceva original pot spune asta din experienta pentru ca eu bag zi de zi stiri pe siteu "www.a9stiri.blogspot.com"
felicitarile mele

loredana spunea...

Iuliana ,ai dreptate dar sa nu uitam ca avem si multi oameni de seama in politica ...insa in general lucrurile merg prost pt ca nimeni nu-si doreste si nu face nimik ca sa mearga bine.de ce? pt ca le pasa doar de ei nu si de Romania...dar cred ca copiii ar trebui sa fie mai responsabili si mai implicati caci daca nu ne implicam si nu ne pasa ce drept avem sa vociferam pe la colturi si sa criticam pe altii nu?La urma urmei NOI suntem viitorul de maine!

loredana spunea...

@Carter
Multumesc de apreciere ,si te mai astept pe blogul meu.Te-as ruga sa imi lasi linkul de unde postezi tu articole ca sa arunc o privire.Have a nice day!

Anonim spunea...

Elevii sunt cei mai ignorati la ora actuala. Si asta probabil si din cauza ca nu au o organizatie puternica, pe cineva care sa'i reprezinte si sa lupte pentru ei, cum era UTC-ul (Uniunea Tineretului Comunist) foarte puternica si foarte buna la vremea aia.

Acum am aflat ca insusi patrimonul UTC (patromoniul tinerilor, elevilor) a ajuns pe mana mafiotilor, si aici este vorba de zeci si zeci de milioane de EURO.

Nu stiu cand tara asta va fi curatata de hoti , smekeri si mafioti burtosi care ne dicteaza de la centru taxe, impozite, restrictii, salarii, legi pentru binele lor, etc...

Sper ca intr-o buna zi, tinerii de azi, aia care nu au in cap doar telefone mobile, getute prada si freze emo sa se impuna, sa-si ceara drepturile. Ei sunt viitorul, ei trebuie protejati, educati, promovati, nu doua milioane de babuini care sug sangele poporului castigand bani nemeritati din bugetul tarii.

loredana spunea...

Sa speram ca asa va fi pitzi...sunt multi copii excelenti in tara asta.
Multumesc de vizita.iti doresc succese succesive!