marți, 14 octombrie 2008

SARBATOAREA PREACUVIOASEI PARASCHIEVA


Dumnezeu ne-a daruit astazi o zi frumoasa,zi in care sarbatorim pe Sfanta Paraschieva,zi in care ne amintim cat de marunti suntem ,o zi frumoasa, poate un semn ca Dumnezeu ne iubeste desi suntem atat de slabi in credinta.Sa invatam din virtutile care au impodobit sufletul si viata Sfintei Preacuvioasei maicii noastre Parascheva ,sa invatam sa fim darnici caci si noi cerem mereu sa ni se dea,sa invatam sa fim iertatori caci si noi mult gresim,sa invatam sa ne rugam caci nu va fi usor altfel, drumul nostru pe pamant,sa invatam ca nimeni nu-i nemuritor si cu totii la Dumnezeu ajungem.Dupa ce ziua de azi va trece ,fiecare se va intoarce spre lucrurile cotidiene cu fericirea marelui praznic in suflet si cu mangaierea Duhului Sfant in inima.
Sfanta Preacuvioasa Maica Paraschieva,roaga-te lui Dumnezeu pentru noi!
S-a aveti o zi plina de soare in suflet,si LA MULTI ANI celor ce poarta acest nume!

4 comentarii:

Anonim spunea...

Foarte frumos ai scris, Loredana! Sa ne ajute Dumnezeu si Maica Domnului si Sfanta Paraschiva.. Pana la urma, cum spui tu, tot acolo ne intoarcem.
Mult succes in tot ce faci!

loredana spunea...

multumesc Corina, sa ai o zi minunata!

Etoile polaire filante spunea...

Aveam si eu 15 sau 16 ani..poate 17...cand am scris o poezie despre Sfanta Parascheva pe 14 octombrie octombrie...chiar daca atunci nu stiam sa scriu decat despre dragoste...despre cea mai calda dragoste...Asa ca..poate ne trimite ceva..poate ne da un semn..atunci mie..acum tie..Ma bucur...

loredana spunea...

Multumesc de comentariu Etoile,iti doresc sa-ti implinesti visele!