vineri, 2 octombrie 2009


Intregul grup ministerial PSD a demisionat deoarece presedintele Basescu a semnat decretul pentru revocarea din functie a viceprim-ministru si ministru al Administratiei si Internelor,Dan Nica.Semnand aceast decret Basescu stia ca se va declansa o criza insa nu a avut timp sa se gandeasca la asta preocupat fiind sa intainda o hora la Cluj.Vorba ceia:Coalitia se rupe si Base danseaza.
Oare presedintele nostru mai are vre-un respect pentru tara asta si pt noi sau este interesat doar de castigarea alegerilor cu orice pret.
Insa,avem o Romanie ,ce facem cu ea?Asta ar trebui sa se intrebe partidul PD-L zik eu.
De ce sunt indignata?Pt ca am dreptul,sunt cetatean roman si am dreptul sa spun ce cred.Si tare mi-ar placea sa primesc si niste raspunsuri:
Cum se poate ca un ministru sa se foloseasca de banii cetatenilor,sa cumpere tot felul de nimicuri din banii alocati ministerului cand tara este in criza,sa sfideze cu nerusinare si totusi...sa nu fie revocata din functie...ba mai mult sa fie pusa sa conduca si un al doilea minister???
Probabil ca si Ridzi va trebui sa indeplineasca o functie prin ministere acum ca PDL e la putere,oare ce minister i-se va atribui??
Boc este interimar la educatie,ce sa zik o fi fost super premiant la scoala si se pricepe...Sper sa nu faca si educatia ,,poc'' cum a facut Boc la emisiunea lui Andrei Gheorghe .

La orizont se intrevede o motiune de cenzura impotriva guvernului Boc, pe care o va depune PNL.Va cadea guvernul Boc?Va face POC?Daca da atunci Base va fi nevoit sa accepte un guvern de tehnicieni,fara culoare politica,daca nu,e posibil sa asistam la alegeri electorale nu foarte cinstite...vom vedea.

11 comentarii:

balbeck spunea...

Nu stiu ce se va alege din tara asta.Cert e ca acesti politicieni vor raul acestei tari.

Anonim spunea...

accidentul unui om, fie el si rival politic, iti face placere? asa da psd-ism. luminat psd-ism. bravo, tine-o tot asa si poate ajungem iara la Moskova. Halal tineretm halal Tara.

loredana spunea...

balbek
sa speram ca oamenii vor alege peste o luna in asa fel incat tara sa nu mearga in jos...

loredana spunea...

@anonim
nu cochetez cu nici un partid,deci nici cu psd,deocamdata,iar despre accidentul lui Boc nu am zis ca imi face placere ci ca educatia sper sa nu faca poc ca boc...si...surprinzator Boc are niste idei in ce priveste educatia cu care eu sunt total de acord.Bv lui.
Nu inteleg, de ce te ascunzi dupa anonimat?

Nea Costache spunea...

Oare de ce n-o fi cazut atunci Boc in cap? Astazi, in mod cert, eram scutiti de multe necazuri si nu am mai fi avut poate un premier marioneta!
O seara minunata Loredana!

loredana spunea...

asa e nea costache,boc cred ca e doar o marioneta in mana lui basescu...cred ca daca nu ar fi asa ar fi putut fi un premier bunicel..are idei bune in ce preiveste educatia...

Cristian Lisandru spunea...

Am o problemă cu preluarea blogului tău prin rss... Nu ştiu din ce cauză...

vasiauvi spunea...

Salut!
Boc e marioneta lui Băsescu așa cum Geoană și Oprescu sunt marionetele lui Vanghelie și Iliescu. Crin e marioneta lui Patriciu. Deci toți sunt marionete, chiar și noi oamenii de rând pentru că votăm de fiecare dată comuniști, aceeași comuniști din FSN.
Păcat ca mulți tineri admiră acest partid psd.Păcat!

loredana spunea...

Asa cum am mai spus,eu nu admir vre-un partid anume,nu am culoare politica insa admir unii politicieni,ii admir ca oameni .Ca sa crezi intr-un partid eu zik ca trebuie sa-i aprobi si sa-i cunosti politica si ideologia nu doar sa iti placa de cateva persoane.

Cristian Lisandru spunea...

România, săraca, nu are nicio vină, în ultimă instanţă...

PS - nu pot să te preiau prin RSS şi nu înţeleg de ce... Din această cauză nu sunt la curent cu toate postările...

Anonim spunea...

Ce se va alege din ea? Vom trai si vom vedea.