duminică, 7 decembrie 2008

Tristete fara cuvinte...


Nu exista cuvinte care sa exprime tristetea ce mi-a lasat-o in suflet plecarea lui,la fel cum nu exista cuvinte prin care sa pot spune cat de mult l-am iubit.Acum RICHY nu mai este ,insa eu il voi purta in suflet toata viata mea.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Fiecare dintre noi, bine-nteles, cei care iubim animalele, ne-am atasat profund de un animalut pe care l-am integrat neconditionat in familie. Consider ca acel om care iubeste florile si animalele, iubeste si oamenii dar si viata in general. Ne atasam, am spus, de un animal, il ingrijim si-l hranim, iar el isi exprima atasamentul fata de noi, asa cum stie el mai bine, fiindu-ne credincios. Ca si omul, orice fiinta este sortita pieirii, iar atunci cand piere o fiinta draga, fie el si un animal, suferim. Asta este viata! In memoria catelusului tau, te sfatuesc sa il inlocuiesti cu un altul. O saptamana plina de realizari si impliniri!

Anonim spunea...

...Vai...ce frumos ai scris..
Asa este..
Dumnezeu sa`l odihneasca in pace pe cel mai intelept si mai bland caine pe care l`am cunoscut :-<

Anonim spunea...

Pnm....nici nutj ce sa zik...cand am vazt ceea ce ai scris aco0l...am crezut ca faci mijto0:-??...:-<...imi pare raw...nu jtiam eo0 dc nu mai latra el ca into0deauna...dc nu mai face galagi cand venea nenea Dan dhe la munca....:-< nuj...jtiu cat dhe mult latZzi iubit...shi o dhata cu vo0i ii vo0i simti shi eo0 lipsa deoarece jtiu ca ma iubea...:D shi eo0....il iubeak...imi va lipsi shi mie...Dumnezeu sa'l odihneasca...:*:*: Oana

Mihaela Chelaru spunea...

poate totusi nu ar trebui sa ramai singura si sa-ti faci un nou prieten, te va ajuta enorm de mult

Anonim spunea...

Imi pare rau.