duminică, 16 noiembrie 2008

ZIUA CEA MAI NEAGRA

Crunta zi,neagra zi ...ar fi destule adjective care sa denumeasca aceasta zi insa nici unul nu ar putea sa o descrie suficient. 12 morti ,12 suflete plecate in locuri mai curate,in locuri cu lumina si liniste.Toata lumea se intreaba ,,De ce?'' fara a putea sa inteleaga vreodata motivul pt care aceste vieti au fost curmate atat de crunt.Insa pe masura ce timpul trece o alta intrebare se naste in sufletul indoliatilor: ,,CUM?'',cum sa invete sa traiasca cu durerea lipsei lor?Cum sa gaseasca puterea si cuvintele pt a-le spune copiilor ca tatal lor nu mai e?Cum sa mai gaseasca forta de a merge mai departe?Cum?Intrebari la care doar Dumnezeu are raspuns.
DUMNEZEU SA-I ODIHNEASCA IN PACE SI SA COBOARE LINISTE SI PUTERE PESTE FAMILIILE INDOLIATE!

12 comentarii:

Anonim spunea...

E o mare tragedie ce s-a intamplat la petrila... Sunt si eu copil, tatal meu lucreaza tot in mina si reusesc sa ma pun in situatia acelor copii care si`au pierdut tatii in acest accident. E foarte greu si pentru mine si, mai mult ca sigur, si pentru ceilalti copii de mineri sa ne gandim ca, poate, tatii nostri nu se mai intorc acasa atunci cand pleaca la servici. Ei muncesc in acel infern pentru viitorul nostru, al copiilor din Valea Jiului, platind chiar si cu pretul vietii pentru ca noi sa ducem o viata mai buna, sa avem tot ceea ce si-ar dori un copil in ziua de azi si, mai ales, pentru a ne asigura un viitor mai bun, departe de aceasta vale a suferintei. Acesti oameni se risca prea mult pentru un salariu mic, din punctul de veredere al oamenilor mai instariti din afara Vaii, bineinteles, dar foarte mare, din punctul de vedere al minerilor: 1500-2700 RON.

Condoleante familiilor care au rude decedate in urma exploziei de la Mina Petrila si sper ca Dumnezeu sa ajute toti minerii din Valea Jiului si sa nu le ofere o asemenea soarta cruda. Om ca minerul nu exista, orice ar zice oricine!!!

Anonim spunea...

Cumplit.
Condoleante.

Anonim spunea...

pai vad ca ai reusit sa pui linkul
.
Dumnezeu sa-i odihneasca.

Anonim spunea...

intr-adevar, este o mare tragedie. Si tatal meu este tot miner si a suferit foarte multe accidente. Munceste din greu pentru a-mi oferi un viitor mai buna si sa reusesc sa plec din Valea Jiului, din Valea Plangerii.Condoleante familiilor carora le-au murit rudele in groaznicul accident de la mina Petrila.CONDOLEANTE!!!!!!!!
CELY

Anonim spunea...

Nu stiu la ce te referi, ca poveste, cu numele acela mentionat la mine pe blog?
o zi minunata iti doresc

Anonim spunea...

Micuta Loredana, sunt surprins cata maturitate in gandire poate avea un copil(nu te superi, nu?), care stie sa se aplece la durerea unor semeni ai ei. Dumnezeu sa-i ierte si sa-i primeasca la sanul Sau!

Anonim spunea...

M-a emotionat primul comentariu al articolului tau, un copil, fiu sau fiica de miner. Imi dau seama ce simte acel copil la aflarea vestii ca alti mineri au murit sau au fost raniti in mina. Nu stiu daca el va mai reveni pe blogul tau pentru a citi comentariul meu dar eu, ca persoana matura, il sfatuiesc sa fie mandru de tatal sau, si ii revine mai mult ca oricand, datoria fata de tatal sau, sa invete bine, pentru a ajunge OM,ca si tatal sau sa fie la randul sau mandru de el. Despre aceasta tragedie am scris si eu pe blogul meu: http://www.neacostache.com/2008/11/17/doliu-in-vale/
Iti urez micuta prietena, a saptamana frumoasa, cu realizari bune!

Anonim spunea...

Nepasarea naste monstri, din pacate.

Anonim spunea...

Catastrofe, calamitati, accidente, victime inocente..parte din lumea asta care parca se incapatineaza sa nu devina mai buna, asa cum ne-am astepta.

Imi pare rau, poate am fost un pic cam aspru pe forum la Corina. Nu stiam ca ai 15 ani.

Succes la scoala si in viata! Si bafta, ca succes far de bafta nu ete :)

Adrian Manolache spunea...

La multi ani!
La multi ani Romania!

Anonim spunea...

A inceput luna cea mai frumoasa a anului. Iti doresc o luna decembrie 2008 minunata

loredana spunea...

@James
Multumesc pt uraresi eu iti doresc o luna decembrie plina de cadouri,bucurii ,succese si suflete calde!