miercuri, 5 noiembrie 2008

Barack Obama presedinte al SUA!



Barack Obama a fost ales presedinte in SUA.Astfel America ne-a dat o lectie despre ce inseamna sa nu fii rasist.Ei au inteles ca nu culoarea pielii ne face invingatori sau invinsi ci puterea caracterului , a principiilor si ambitia de a crede in victorie.A promis schimbarea si toti americanii isi pun sperantele in aceasta si in omul care,desi are origine afro-americana,este acum Presedinte pentru toti locuitori SUA.Sa speram ca va fi asa cum a promis!
Mult succes Barack Obama!

9 comentarii:

Rodica Botan spunea...

Din nefericire, omul este atit de liberal incit ti se poate intoarce stomaculpe dos cind auzi despre anumite lucruri. Nu culoarea pielii ii ingrijoreaza pe o parte din americani...restul de schimbari pe care vrea sa le faca, seamana asa de mult cu comunismul pe care noi l-am lasat in urma cu vreo 30 de ani...

Si ia alta ordine de idei...frumoase fete sint in Romania...Blessings to you

Anonim spunea...

Eu sper ca sa nu faca ceea ce a promis ca va duce tara in ruine. Dupa ce va trece euforia ca e negru si cind o sa realizeze multi politica lui, o sa fie prea tirziu.

loredana spunea...

Interesante pareri despre Barack Obama...
Multumesc pt vizita!

Anonim spunea...

Felicitari Loredana!
frumos articol

loredana spunea...

Multumesc pt apreciere ,Ovidiu.O seara minunata iti doresc!

Anonim spunea...

Nu stiu daca intelegi bine engleza, dar am pus un clip la mine pe blog unde arata cum a fost ales Obama. Nu pentru discursurile lui fara substanta ci media l-a ajutat tinindu-i in intuneric pe alegatori.

Sa-mi spui ce parere ai. O zi frumoasa.

Anonim spunea...

Poporul american a aratat ca este vindecat de rasism, altfel nu l-ar fi votat pe O, asa-i? Cum a vindecat el tara de rasism?

Nu am inteles ce ai vrut sa spui prin faptul ca americanii nu sint cu mult deasupra romanilor. Prostia si ura nu au granite. Multi negri au votat cu O doar pentru ca e negru. Asta nu e tot rasism?

Nu-l urasc pe O, ii urasc ideile socialiste pentru ca o sa aduca America intr-o gaura intunecoasa foarte mare. In ruine!!

Normal ca la multi romani le place de O pentru ca e comunist ca si ei si cine se aseamana, se aduna. Locuiesc aici de aproape 14 ani si am gustat ce inseamna libertatea (oricum, nu asa cum a fost intentionata de la inceput) si nu vreau sa sa trec cu O prin aceleasi stil de viata care l-am avut sub ceausescu. Ti-au povestit parintii si bunicii cum a fost? N-a fost deloc bine!!

Daca te uiti la clip si-l intelegi, o sa vezi ca toti la cei care le-a luat interviu(si nu sint singurii) habar nu au cine e O.

De Ana B. nu am auzit, unde candideaza? Despre tragedia de la Petrila ce sa zic? Ar trebui inchisa mina si condamnati proprietarii.

In rest, o zi buna.

PS. Sint curioasa care sint argumentele romanilor de ce le place O, si pe ce se bazeaza parerea lor.

Florin Cosma spunea...

Toate aşteptările astea faţă de Obama mă pun pe gânduri... americanii îl consideră un adevărat mesia... vouă nu vi se pare ceva cel puţin îngrijorător?
www.misteresidezvaluiri.blogspot.com

loredana spunea...

@Florin Cosma
Eu personal il admir pe Barack Obama chiar si numai pt faptul ca a reusit sa convinga poporul american sa voteze un sud-african.
Sper ca va face multe ,asa cum a promis
Have a nice day!